Ruovesi - Reisjärvi 26.7.

Pirkat – Reisjärven Pilke 0-2(5-10, 4-8)

Lauantain ottelussa Reisjärveä vastaan Pirkkojen ulkokentällä oli ongelmia vierasjoukkueen kovien lyöjien kanssa. Myöskin ulkopelin omat virheet leimasivat tekemistä läpi ottelun. Ensimmäisellä jaksolla Pirkat pysyivät hyvin mukana kaksi ensimmäistä vuoroparia ja saivat rakenneltua tilanteita ja juoksuja myös omilla sisävuoroillaan. Reisjärvi kuitenkin onnistui joka vuoroparissa muutaman juoksun verran enemmän ja ensimmäinen jakso päättyi vierailijoiden voittoon luvuin 5-10. Toinen jakso sujui huomattavasti tasaisemmissa merkeissä ja Pirkat menivätkin heti ensimmäisessä sisävuorossaan 1-0 johtoon Martta Asikaisen lyönnillä.Ottelu etenee tiukoissa lukemissa kolmannen tasoittavaan asti, jolloin Reisjärvi sai sisäpelinsä rullaamaan ja teki kuusi juoksua. Pirkat eivät omalla vuorollaan pystyneet enää vastaamaan ja toinenkin jakso päättyi vierailijoiden voittoon 4-8. Ottelussa ykköspalkinnolla palkittiin Milja Vehmaanperä ja kakkospalkinnolla Reetta Aralinna.