Ajankohtaista Pesäpallossa

Pesäpallokauden päätös su 30.9.2018 Urheilutalolla

Pesäpallojaosto palkitsi seuran palkinnoilla seuraavat pelaajat ja seuratoimijat:

Vuoden naispelaaja: Milja Vehmaanperä

Vuoden miespelaaja: Kalle Marttila

Vuoden tyttöpelaaja: Jasmin Viitanen

Vuoden poikapelaaja: Jarno Kuokkanen

Vuoden tyttötuomari: Siiri Loponen

Vuoden poikatuomari: Miro Jalonen

Vuoden valmentajat: Pinja Juurakko ja Veera Keskinen

Vuoden pelinjohtajat: Sari Alanen ja Teijo Manninen

Menestyjäjoukkue: C-tytöt

Nuori Suomi joukkue: D-tytöt valkoiset

Vuoden Pesisperhe: Manniset

Vuoden JoJo: Tuija Lehto

Puurtaja: Jari Loponen

Puurtaja: Merja Varvelin

Comeback 1: Roope Sarvana

Comeback 2: Eemeli Herranen

Puheenjohtajan pytty: Pinja Juurakko

Joukkueiden palkitut pelaajat löytyvät joukkueiden omilta sivuilta.

Keskimaan alueen vuoden 2018 seuratoimija Jukka Kiintonen
Itä-Länsi edustus tenavaleirillä 2018

Urheilukenttämme osoite, jossa pesäpallopelit pelataan:

Urheilutie 6, 34600 Ruovesi

Kenttäalueelta löytyy vessat ja vesipiste sekä pelien yhteydessä useimmiten myös kioski avoinna.

________________________________________________________________________________________________

Lisenssi

Pelaajamaksu on seuralle menevä maksu harjoitus- ja kilpailutoiminnan pyörittämiseen. Sarjapeleihin ja/tai leireille osallistuvan pelaajan on sen lisäksi hankittava Pesäpalloliiton kilpailulisenssi. Valittavana on vakuutuksellinen tai ilman vakuutusta hankittava lisenssi.

Ohjeet lisenssien ostoa varten pesis.fi/kilpailu/lisenssit/

Linkki lisenssin ostoon :  https://pesapallo.lisenssikauppa.fi/

Varustepörssi

Varustepörssissämme voit ilmoittaa myytäviä pesis-/urheilutuotteitasi ja voit myös ilmoittaa jos olet vailla jotain tuotetta!

Tule pelaajaksi seuraamme

Kaikki uudet pelaajat / harrastajat ovat tervetulleita seuramme pesäpallojoukkueisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueidemme yhteyshenkilöihin ja tule mukaan kokeilemaan olisiko tässä sinulle tai lapsellesi sopiva harrastus.

Jo et tiedä mihin joukkueesen/keneen ottaisit yhteyttä, voit myös laittaa meille viestiä.

Uutisia, pelejä ja tuloksia:

Pesäpalloliiton sivut: www.pesis.fi

Tulospalvelu: www.pesistulospalvelu.fi

Matkalaskut

Leirielämää vietettyänne laskuttakaa matkakustannukset vain ja ainoastaan oheisella matkalaskupohjalla. Lisäksi laskuun on lisättävä laskuttajan sotu, sillä korvaukset ilmoitetaan lain mukaisesti verottajalle.

Kaikki joukkueiden matkalaskut oman joukkueen joukkueenjohtajan kautta joka toimittaa laskun eteenpäin.

Koulutuksiin ja muihin erikseen sovittaviin tapahtumiin osallistumisista matkalaskut samalla pohjalla ja ne nuoriso- ja valmennusvastaavan tai jaoston puheenjohtajan kautta.