Ajankohtaista Pesäpallossa

Palkittuja kentällä

Pirkkojen kauden 2020 päättäjäisiä vietettiin perjantaina 18.9. pesiskentällä.

Pokaaleja jaettiin kesän onnistujille ja seuratoimijoille

Seurapalkinnot 2020:

Vuoden naispelaaja: Aino-Maija Kiiski

Vuoden junioripelaaja: Venla Manninen

Vuoden tuomarit: Heli Haapaniemi ja Ilona Juurakko

Vuoden pelinjohtajat: Riina Ylä-Soininmäki ja Esa Poikelispää

Menestyjäjoukkue: D-tytöt

Nuori Suomi joukkue: E-tytöt

Vuoden Pesisperhe: Loposet

Vuoden JoJot: Tiina Hietaniemi ja Hanna Pynnöniemi

Kunniamaininnat aktiivisesta seuratyöstä: Anna Helin ja Tuija Lehto

Puheenjohtajan pytty: Matti Suohalme

Pirkkain junioreita mukana pesäpallodokumentissa!

Lähialueen pienseurat kopittaa

Yhteiskuva Kuortaneelta 3.1.2020
D- ja E-tytöt, yhteisreeneissä Kuortaneella joululoman aikaan.

Nuoremmat juniorit Kuortaneella reeneissä!

Urheilukeskuksen osoite:

Urheilutie 6, 34600 Ruovesi

Josta löytyy pesäpallon hiekkatekonurmi ja hiekkakenttä, huoltorakennuksineen ym.

Kenttäalueelta löytyy vessat ja vesipiste sekä pelien yhteydessä useimmiten myös kioski avoinna.

Tule pelaajaksi seuraamme

Kaikki uudet pelaajat / harrastajat ovat tervetulleita seuramme pesäpallojoukkueisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueidemme yhteyshenkilöihin ja tule mukaan kokeilemaan olisiko tässä sinulle tai lapsellesi sopiva harrastus.

Jo et tiedä mihin joukkueesen/keneen ottaisit yhteyttä, voit myös laittaa meille viestiä.

Lisenssi

Pelaajamaksu on seuralle menevä maksu harjoitus- ja kilpailutoiminnan pyörittämiseen. Sarjapeleihin ja/tai leireille osallistuvan pelaajan on sen lisäksi hankittava Pesäpalloliiton kilpailulisenssi. Valittavana on vakuutuksellinen tai ilman vakuutusta hankittava lisenssi.

Ohjeet lisenssien ostoa varten : https://www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit/

Linkki lisenssin ostoon :  https://pesapallo.lisenssikauppa.fi/

Varustepörssi

Varustepörssissämme voit ilmoittaa myytäviä pesis-/urheilutuotteitasi ja voit myös ilmoittaa jos olet vailla jotain tuotetta!

Matkalaskut

Leirielämää vietettyänne laskuttakaa matkakustannukset vain ja ainoastaan oheisella matkalaskupohjalla. Lisäksi laskuun on lisättävä laskuttajan sotu, sillä korvaukset ilmoitetaan lain mukaisesti verottajalle.

Kaikki joukkueiden matkalaskut oman joukkueen joukkueenjohtajan kautta joka toimittaa laskun eteenpäin.

Koulutuksiin ja muihin erikseen sovittaviin tapahtumiin osallistumisista matkalaskut samalla pohjalla ja ne nuoriso- ja valmennusvastaavan tai jaoston puheenjohtajan kautta.