Ajankohtaista Pesäpallossa

Pesäpallokauden päätös su 22.9.2019 Urheilutalolla

Pesäpallojaosto palkitsi seuran palkinnoilla seuraavat pelaajat ja seuratoimijat:

Vuoden naispelaaja: Veera Keskinen

Vuoden miespelaaja: Timo Heikkilä

Vuoden junioripelaaja: Ronja Salmela

Vuoden päätuomari: Jemina Kiintonen

Vuoden syöttötuomari: Viivi Somppi

Vuoden pelinjohtaja: Teijo Manninen

Menestyjäjoukkue: Naiset

Nuori Suomi joukkue: F-pojat

Vuoden Pesisperhe: Hietaniemet

Vuoden JoJo: Jussi Salmela

Vuoden kuuluttaja: Matti Suohalme

Vuoden kirjuri: Paavo Juurakko

Vuoden kunniamaininta: Kari Mikkonen

Vuoden comeback: Aino-Maija Kiiski

Vuoden Comeback: Harri Vehmaanperä

Puheenjohtajan pytty: Pekka Siukola

Urheilukenttämme osoite, jossa pesäpallopelit pelataan:

Urheilutie 6, 34600 Ruovesi

Kenttäalueelta löytyy vessat ja vesipiste sekä pelien yhteydessä useimmiten myös kioski avoinna.

________________________________________________________________________________________________

Tule pelaajaksi seuraamme

Kaikki uudet pelaajat / harrastajat ovat tervetulleita seuramme pesäpallojoukkueisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueidemme yhteyshenkilöihin ja tule mukaan kokeilemaan olisiko tässä sinulle tai lapsellesi sopiva harrastus.

Jo et tiedä mihin joukkueesen/keneen ottaisit yhteyttä, voit myös laittaa meille viestiä.

F-joukkue alueleirillä
E-tytöt pelisarjan mestareita alueleirillä!

HUOMIO TUOMARIT!!!

Seuramme Tuomarivastaava on muuttunut ja on nykyään Kari Mikkonen. Laskut ym. tuomariasiat hänelle! Yhteystiedot JAOSTO sivuilla.

-Kari

Lisenssi

Pelaajamaksu on seuralle menevä maksu harjoitus- ja kilpailutoiminnan pyörittämiseen. Sarjapeleihin ja/tai leireille osallistuvan pelaajan on sen lisäksi hankittava Pesäpalloliiton kilpailulisenssi. Valittavana on vakuutuksellinen tai ilman vakuutusta hankittava lisenssi.

Ohjeet lisenssien ostoa varten : https://www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit/

Linkki lisenssin ostoon :  https://pesapallo.lisenssikauppa.fi/

Varustepörssi

Varustepörssissämme voit ilmoittaa myytäviä pesis-/urheilutuotteitasi ja voit myös ilmoittaa jos olet vailla jotain tuotetta!

Uutisia, pelejä ja tuloksia:

Pesäpalloliiton sivut: www.pesis.fi

Tulospalvelu: www.pesistulospalvelu.fi

Matkalaskut

Leirielämää vietettyänne laskuttakaa matkakustannukset vain ja ainoastaan oheisella matkalaskupohjalla. Lisäksi laskuun on lisättävä laskuttajan sotu, sillä korvaukset ilmoitetaan lain mukaisesti verottajalle.

Kaikki joukkueiden matkalaskut oman joukkueen joukkueenjohtajan kautta joka toimittaa laskun eteenpäin.

Koulutuksiin ja muihin erikseen sovittaviin tapahtumiin osallistumisista matkalaskut samalla pohjalla ja ne nuoriso- ja valmennusvastaavan tai jaoston puheenjohtajan kautta.