Ruovesi - Kankaanpää 6.8.

Pirkat – Kankaanpään Maila 0-2 (2-22, 4-9)

Pirkat kärsivät tappion kauden viimeisessä ottelussaan Kankaanpään Mailaa vastaan. Puhtaalla kolmen pisteen voitolla Kankaanpää nousi kaudelle 2015 naisten superpesikseen. Pirkat puolestaan jäivät sarjan viimeiseksi ja näin ollen joukkue putoaa suomensarjaan tulevaksi kaudeksi.

Keskiviikon ottelussa vierasjoukkue Kankaanpää näytti heti kaapin paikan. Pirkat jäivät avausvuorossaan nollille, kun Kankaanpää puolestaan iski taululle heti seitsemän juoksua.

Kotijoukkueen sisävuorot jatkuivat heikkoina, kun Kankaanpää puolestaan jatkoi juoksujen tehtailua. Viimeiseen vuoropariin lähdettäessä Pirkat olivat tappiolla tilanteessa 0-22. Viimeinen sisävuoro kuitenkin tarjosi Pirkkojen peliin pienen valonpilkahduksen, sillä lyöntipelin pyöriessä kotijoukkue sai ensimmäisen juoksunsa Reetta Aralinnan kotiuttaessa Aino-Maija Kiisken. Pian tämän jälkeen Martta Asikainen juoksi kotiin harhaheiton turvin. Tämän enempää juoksuja Pirkat eivät kuitenkaan saaneet aikaiseksi ja Kankaanpää vei ensimmäisen jakson selvin lukemin.

Toisen jakson alku oli vierasjoukkueelta lähes yhtä tyrmäävä kuin ensimmäisen. Pirkat tulivat ensimmäistä kertaa lyömään tilanteessa 0-6 ja saivat juoksun kavennuksen aikaiseksi Paula Seppälän kotiuttaessa Asikaisen.

Tämän jälkeen Pirkkojen ulkopeli tiivistyi, eikä Kankaanpää saanut seuraavassa vuorossaan aikaiseksi kuin yhden juoksun. Myös Pirkat onnistuivat, Aralinnan kotiuttaessa Asikaisen jo toistamiseen. Kotijoukkueen taistelu ei kuitenkaan riittänyt vahvaa vierasjoukkuetta vastaan ja jakso päättyi lopulta lukemiin 4-9.

Kotijoukkueen onnistujina palkittiin kakkospalkinnolla kolme juoksua lyönyt Reetta Aralinna, sekä ykköspalkinnolla neljän juoksua tuonut Martta Asikainen.