Kausi 2011

Joukkueessa harjoittelevat ja pelaavat ( ylh. vas. ):

Katja Viiki
Sanni Salkosalo
Emilia Pessi
Jemina Kiintonen
Verna Marttila
Sofia Mäkinen
Sanni Salminen
Emma Salminen
Marika Selezneva
Heli Haapaniemi
Ella Salmi
Emmi Pajunen
Sara Asunta
Ronja Salmela
Venla Manninen

Kuvasta puuttuvat: Pihla Alanen ja Elsa Roivanen

 

Valmentaja Anna Warsell 050 - 5866 093
                 anna.warsell@phpoint.fi

Pihla kuuntelee tarkasti Markus Meriläisen neuvoja kauden avaustapahtumassa.

Turnaus Ruovedellä 14.5.

Lauantaina 14.5. pääsimme ensimmäistä kertaa kokeilemaan oikeaa pelaamista toisia joukkueita vastaan. Kaikki sujui mainiosti: kaikki muistivat minne piti juosta ja pesät löytyivät helposti. Ykköspesän juoksureittikin tarkentui päivän aikana.

Pallo saatiin ulkovuoroissa kiinni ja heitotkin lensivät melko pian kiinnioton jälkeen, mutta vielä pitää harjoitella heittotarkkuutta ja -voimaa. Muistissa täytyy myös säilyä, että pallo heitetään aina sille pesälle, minne juoksija on menossa.

Lyöntipuoli sujui myös mallikkaasti, kaikki pääsivät ainakin kertaalleen ykköspesälle. Muutama komea takakentän lyöntikin nähtiin.

Ottelutulokset:

Pirkat - Räpsä  6 - 6
JyPe  - Pirkat   17 - 1
Pirkat - KaMa   3 - 17

Harjoituspeli Hämeenkyrössä to 2.6.

Helatorstaiaamuna matkustimme Hämeenkyröön ensimmäiseen vieraspeliimme kymmenen tytön voimin. Pelasimme tuttuja Räpsän G-tyttöjä vastaan tunnin ottelun. Ensimmäinen vuoropari meni lämmitellessä, mutta jo toisesta vuoroparista alkaen ottelu eteni tasaväkisenä loppuun asti. Räpsän tullessa viimeiselle tasottavalle, Pirkat johtivat vielä 10-9, mutta vastustamattomilla keskikentän välilyönneillä Räpsä puristi voittojuoksut, ja harjoitusottelu päättyi  Räpsän hyväksi 14-10.

Joukkueessa pelasivat tänään oikealta; Sanni, Ronja, Pihla, Heli, Elsa, Sara, Emmi, Emilia, Jemina ja Emma.

Lukkarina hääri Ronja, muita ulkokentän paikkoja vaihdeltiin pelin aikana jatkuvasti. Lyöntijärjestys arvottiin, se toimikin erinomaisesti. Kolmannessa vuoroparissa tehtailtiin peräti kuusi juoksua, vaihdot sujuivat hienosti ja kotiin juostiin hyvistä välilyönneistä. Pääsimme jopa aloittamaan toista lyöntikierrosta, sillä ensimmäisen lyöntikierroksen jälkeen Räpsä oli polttanut vain yhden juoksijamme.

Säännöt pysyivät hyvin kaikkien mielissä, muutama herkullinen välipalo saatiin kakkospesältä ja Heli poltti siparina yhden vastustajan kotiutujan. Heittoihin on harjoiteltava vielä lisää voimaa ja kiinniottoihin tarkkuutta.

Sara löi useamman juoksun ja pelasi ulkokentällä ykkösvahtina ja kakkospolttajana.

Kiitämme kuljetuksista Vellua ja Haapaniemen perhettä, huoltajista Päivistä ja Mallasta oli iso apu, kiitokset myös teille. Vellu auttoi myös pelinjohdossa kolmospesältä lähdettäessä muistutellen mailan putoamisen katsomisesta. Kiitokset Kristalle ja Räpsän tytöille kun saimme tulla pelaamaan, tikkarit maistuivat kotimatkalla!

Pelaamme vielä kesän mittaan vastakkain, mutta sitä ennen Räpsän tytöt käyvät alueleirillä ja me jatkamme harjoittelua. Ronja, Sara ja Emmi lähtevät myös F-tyttöjen mukaan leirille, toivotamme heille mukavaa leiriviikonloppua Ylöjärvellä!

Hämeenkyrössä 2.6.

Ella pamautti upean kolmosrajaleikkurin Feraa vastaan ja palkittiin myös tsempparipalkinnolla, onnea!

Turnaus Ulvilassa 28.8.

Ulvilassa pelasimme Rauman Feraa ja UPV:ja vastaan tunnin pelit. Ennen ja pelien välissä ehdimme vähän harjoitella lyöntejä ja kiinniottoja. Kummassakin pelissä nähtiin hienoja onnistumisia sekä mailan varressa että ulkokentällä. Vanhempia oli huoltajina tarpeeksi, jokaiselle riitti aikuisen apua tarvittaessa. Kiitos Teijolle turvallisesta bussikyydistä!

Tulokset:
Pirkat - Ulvila 9 - 6
Fera - Pirkat  17 - 11

Joukkueen kokoonpano: Sanni, Emma, Emmi, Sara, Ronja, Elsa, Pihla, Venla, Jemina ja Ella

Voitontanssin jälkeen on helppo hymyillä!
Turnauksen jälkeen osallistumismitalit lämmittivät kaikkien mieltä!

Kauden avaustapahtumassa

Jaosto aloittaa pesäpallokauden erillisellä avaustapahtumalla ke 11.5. Tilaisuudessa esiteltiin kaikki joukkueet, joten G-tytötkin olivat tuolloin kaikki paikalla. Tilaisuudessa oli myös mahdollisuus kokeilla Karhun pesisvälineitä. Välineiden käyttöä neuvoi pesislegenda Markus Meriläinen. Kuvassa oppia saa Pihla.

 

Muistio vanhempainillasta

Täältä löytyy helmikuun vanhempainillan muistio sekä ohjeita kevään talkoiluun. Aurinkoista hiihtolomaa ja kevään odotusta kaikille, harjoitukset jatkuvat hiihtoloman jälkeen ti 8.3.