Pesisliikkari 2023

Kuvia edellisten vuosien pesisliikkareista

Mikä on pesisliikkari?

Pesisliikkari on erinomainen tapa tehdä lajikokeilu ja tutustua pesäpalloon pelinä turvallisessa ympäristössä monipuolisen liikunnan kautta. Pesisliikkarissa ei pelätä virheitä, vaan tavoitellaan onnistumisia ja ilon hetkiä liikkumalla. Pesäpallo sopii monipuolisena pelinä niin lajivalinnaksi, hyväksi harrastukseksi kuin viitepeliksi aktiivisille liikkujille ja urheilijoille. ​

Pesisliikkarin keskiössä ovat motoriset perustaidot. Niihin kuuluvat tasapaino-, liikkumis- ja välineen käsittelytaidot. Lajitaitoja lähestytään monipuolisen liikunnan sekä pelien ja leikkien kautta.

 

Kenelle?

Pesisliikkari on tarkoitettu vuonna 2015 ja sitä nuoremmille tytöille ja pojille. Aikaisempaa pesäpallotaustaa ei tarvita. Vanhemmat voivat halutessaan osallistua yhdessä lapsen kanssa. 

 

Missä ja Milloin?

Ruoveden pesäpallokentällä keskiviikkoisin 7.6.2022 alkaen koko kesän ajan.

Klo17-18

 

Mitä Pesisliikkari maksaa?

Pesisliikkari on ilmainen!

Lapselle tulee hankkia pesispassi joka on edellytyksenä pesisliikkariin osallistumiselle. Pesispassin pääset ostamaan suomisportin sivuilta. (Klikkaa linkkiä päästäksesi sivustolle) Passin ostaminen vaatii vanhempien kirjautumisen. Pesispassin hinta n.11€ (sisältää passin ja vakuutuksen)

 

Mitä tarvitset mukaan?

Mukaan tarvitse juomapullon, urheiluvarusteet ja iloista mieltä!

Muut tarvittavat varusteet löytyvät paikan päältä, mutta halutessasi voit ottaa mukaan myös omat pesisvarusteet.

 

Miten pääsen mukaan?

Pesisliikkariin pääset mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen etukäteen, lomake löytyy alta. Muistathan täyttää kaikki kohdat huolellisesti!

Kuvauslupa ilmoittautuessa: Tarvitsemme huoltajan luvan kuvien käyttöön Ruoveden Pirkkojen nettisivuilla ja somessa. Otettuja kuvia käytämme elävöittämään sivujen sisältöä.

 

TERVETULOA MUKAAN!