Pesiskoulut 2021

Pesiskoulu 2020

Mikä on pesiskoulu?

 

Pesiskoulu on erinomainen tapa tehdä lajikokeilu ja tutustua pesäpalloon pelinä turvallisessa ympäristössä monipuolisen liikunnan kautta. Pesiskoulussa ei pelätä virheitä, vaan tavoitellaan onnistumisia ja ilon hetkiä liikkumalla. Pesäpallo sopii monipuolisena pelinä niin lajivalinnaksi, hyväksi harrastukseksi kuin viitepeliksi aktiivisille liikkujille ja urheilijoille. ​

Pesiskoulun keskiössä ovat motoriset perustaidot. Niihin kuuluvat tasapaino-, liikkumis- ja välineen käsittelytaidot. Lajitaitoja lähestytään monipuolisen liikunnan sekä pelien ja leikkien kautta.

Kenelle?

 

Pesiskoulu on tarkoitettu vuonna 2012 ja sitä nuoremmille tytöille ja pojille. Aikaisempaa pesäpallotaustaa ei tarvita. Vanhemmat voivat halutessaan osallistua yhdessä lapsen kanssa. 

 

Missä ja Milloin?

 

Ruoveden Urheilukeskuksen hiekkakentällä 1.6.2021-31.8.2021

Tiistaisin klo: 17.30-18.30

Mitä Pesiskoulu maksaa?

 

Pesiskoulu on ilmainen!

Lapselle tulee hankkia pesispassi joka on edellytyksenä pesiskouluun osallistumiselle. Pesispassin pääset ostamaan suomisportin sivuilta. (Klikkaa linkkiä päästäksesi sivustolle) Passin ostaminen vaatii vanhempien kirjautumisen. Pesispassin hinta 11€ (sisältää passin ja vakuutuksen)

 

Mitä tarvitset mukaan?

 

Reipasta urheilumieltä ja juomapullon sekä liikuntaan soveltuvat jalkineet ja vaatteet.

Muut tarvittavat varusteet löytyvät paikan päältä.

 

Miten pääsen mukaan?

Pesiskouluun pääset mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen etukäteen, lomake löytyy alta. Muistathan täyttää kaikki kohdat huolellisesti!

Kuvauslupa ilmoittautuessa: Tarvitsemme huoltajan luvan kuvien käyttöön Ruoveden Pirkkojen nettisivuilla ja somessa. Otettuja kuvia käytämme elävöittämään sivujen sisältöä.

 

TERVETULOA MUKAAN!