Leirit

Aiempien leirien kuvia, vuodesta 2016 lähtien.

Laitilan aluleiri 7.-9.6.2019

Etelän alueen pesisseurojen yhteinen kolmipäiväinen pesäpallon alueleiri, jossa pelataan D-, E- , F- ja G-ikäisten sarjoja.

Valtakunnallinen Tenavaleiri Espoossa 1.-6.7.2019

Valtakunnallinen E-ikäisten Tenavaleiri pelataan Espoossa.

Suurleiri: Oulu, 15.-20.7.2019

D-ikäisten valtakunnallinen Suurleiri pelataan Oulussa 15-20.7.

Kyseessä on jo kautta aikain 10. valtakunnallinen pesäpalloleiri Oulussa. Leirin järjestävät yhteistyössä Pesäpalloliiton Pohjoinen alue ja Oulun Lippo Juniorit

Valtakunnallinen Nuorisoleiri Hyvinkäällä 22.-27.7.2019

Valtakunnallinen C-ikäisten Nuorisoleiri pelataan Hyvinkäällä 22.-27.7. Leirillä ratkaistaan C-tyttöjen ja C-poikien Suomen mestaruudet.

Naperoleiri Kankaanpäässä ja Pomarkussa 31.7.-4.8.2019

Valtakunnallinen F-G-ikäisten Naperoleiri pelataan Kankaanpäässä ja Pomarkussa, Satakunnassa

E-poika Tuomas koeponnistaa viikon nukkumapaikkaansa Kankaanpään leirin iloisissa aloitustunnelmissa! Kuva: Juha Levonen

Kesän leirien tulospalvelu

Kotijoukot voivat seurata leiripelien edistymistä Pesistulospalvelun sivuilta.

Sivuilta löytyvät lohkojaot, otteluohjelmat ja tulokset sekä sijoitukset. Tulokset päivittyvät sivuille melko nopeasti, joten leirien edistymistä pääsee seuraamaan lähes reaaliajassa ja usein kotijoukot ovat paremmin selvillä tilanteesta kuin leirillä pelaava joukkue, sillä ilman tietokoneyhteyksiä paperitulosteiden varassa suunnistava joukkue joutuu usein kyselemään tuloksia kotoa käsin!

Pirkat Loimaan alueleirillä 2005
Loimaan alueleirillä kesällä 2005