Kausi 2013

PESÄPALLOKAUDEN 2013 PÄÄTÖSTILAISUUS

 

Pesäpallokauden päätöstilaisuutta vietettin su 15.9. jaoston, joukkueiden, vanhempien ja kannustajien kesken.
Tilaisuus alkoi pesäpallo-ottelulla, jossa valmentajat pelasivat C-tyttöjen ja D-poikien yhdistettyä joukkuetta vastaan. Jälleen kerran nähtiin hienoja suorituksia ja mahtavia onnistumisia sekä myös niitä peliin kuuluvia pieniä epäonnistumisiakin....tällä kertaa valmentajat ottivat voiton kotiin!
Kentällä nautittiin myös perinteiset munkkikahvit.
Kukin joukkue palkitsi omia pelaajiaan ja tilaisuudessa jaettiin myös pienet muistamiset kesällä käytyjen oman seuran taitokisojen ikäluokkiensa parhaille pelaajille.

Pesäpallojaosto palkitsi seuran palkinnoilla seuraavat pelaajat ja seuratoimijat:

Vuoden tyttöpelaaja                          Veera Keskinen
Vuoden poikapelaaja                        Iiro Ahokas
Vuoden tyttötuomari                         Aino Rinki
Vuoden poikatuomari                      Jarno Kuokkanen
Vuoden naispelaaja                          Reetta Aralinna
Vuoden valmentajat                         Sari Alanen ja Kirsi Olli-Harju
Vuoden pesisperhe                          Pajuset
Menestyjäjoukkue                            D-pojat
NuoriSuomi-joukkue                        F04-tytöt
Vuoden puurtaja                               Marja-Leena Keskinen
Kunniamaininta                                 Kentänhoitajat
Puheenjohtajan pytty                       Harri Vehmaanperä

 

 

Kauden 2013 seurapalkitut

Vuoden 2013 palaute

 

Kiitos kaikille palautteen antajille!

Vastaukset:

 

Lasten palaute

Toimihenkilöiden palaute

Vanhempien palaute
 

 

LYÖNTIKOULUTUS

 

Jatkoa kevään lyöntikoulutuksille ke 8.5. alkaen klo 17.00, kouluttajana Riku Kauppinen

Ensimmäinen ryhmä E-pojat ja F04-tytöt klo 17.00-18.30

Toinen ryhmä D-pojat ja -tytöt klo 18.30-20.00

 

 

TUOMARIKOULUTUS 10.4.2013 klo.18.00  Osuuspankin yläkerran kokoustiloissa.

Kaikki mukaan !!

Pesäpallon toimintakäsikirja päivitetään

Tästä saat lisätietoja.

 

Hitteri-turnaus su 17.2.2013

 

Hitteri-turnaus järjestettiin su 17.2.2013 ulkojääkaukalossa. 

Turnaukseen saatiin koottua neljä 4 heng. joukkuetta. Kaikki pääsivät pelaamaan myös neljä peliä.

Mukavassa talvitapahtumassa osallistujia oli F-ikäisistä C-ikäisiin saakka. Kiitos kaikille osallistujille ja erityiskiitos C-tytöille hyvästä tuomaroinnista!

 

 

Taitokisojen parhaat 2013

Taitokisat 29.7.2013

 

6 lajin taitokisat pidettiin F-D-ikäisille 29.7.2013

Ruovedellä.

Hämeenkyrön alueleirin 2013 hopeamitalistit

PESÄPALLOILIJAT ALUELEIRILLÄ HÄMEENKYRÖSSÄ

 

Ruoveden Pirkkojen pesäpalloilijat osallistuivat Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueen yhteiseen G-D-junioreille suunnattuun leiriin 7-9.6.13. Pirkoilta matkaan lähdettiin 6 joukkueen voimin. Sää leiripelien pelaamiseen oli mitä mainioin, aurinko paistoi ja kuurosadevaroituksista huolimatta E-pojat olivat ainoat, jotka saivat vilvoittavan vesiryöpyn niskaansa.

 

F-ikäisten sijoituksia ei varsinaisesti laskettu, mutta pelikokemusta tuli roppakaupalla. F-pojat pelasivat leirillä kuusi peliä. Tuli tiukkoja voittoja ja niukkoja häviöitä. Uiminen ja disko kuuluivat leirin ohjelmaan. Tsemppari pelaajaksi valittiin Rasmus Paananen.


F-04 joukkue lähti leirille 12 tytön joukkueella, joista puolella oli jo leirikokemusta viime kesältä, mutta 6 tyttöä olivat ensimmäisellä pesisleirillään. Perjantaina pelattiin yksi peli ja seurattiin tiukka leiriottelu naisten superpesistä Mansen Räpsä - Kirittäret, jonka jälkeen tytöt pääsivät hakemaan nimmareita ja jututtamaan pelaajia. Lauantaina oli ohjelmassa kolme ottelua ja vielä ehdittiin uimaankin, jonka jälkeen ilta huipentui leiridiskoon. Joukkueen tsemppari pelaaja oli Ilona Juurakko. Sunnuntaina oli heti aamusta kaksi ottelua, joista jälkimmäisestä otettiin myös kauden ensimmäinen voitto. Sitten olikin jo kotiinlähdön aika ja tytöt kyselivät tavaroita pakatessa, että koska on seuraava leiri.

 

F-03 joukkue oli leirillä yhdeksän reippaan tytön voimin.  Jokeri-pelaajia ei joukkueessa ollut ollenkaan. Tyttöjen pelit alkoivat voitokkaasti C-lohkossa ja sen tytöt voittivat.  Siitä jatkettiin pelaamaan A-jatkolohkoon, jossa oli muiden alkulohkojen voittajat. A-jatkolohkossa vastustajat kovenivat. Tytöt pitivät pintansa, Räpsä voitettiin ja toinen peli pelattiin Rauman Feran kanssa tasan 12–12. Tytöt nousivat viimeisellä tasoittavalla ulkovuorolla 4-12 tappiosta tasalukemiin. Viimeinen peli oli uusinta Feraa vastaan ja siinä tuli leirin ensimmäinen ja kenties karvain tappio. Tappion tuoma pettymys alkoi haihtua hyvän ruoan myötä ja pienenä porkkanana oli myös valmentajien uittaminen vaatteet päällä.  Leiri antoi kaikille tytöille paljon kokemusta ja onnistumisen tuomia ilon hetkiä. Tsemppari pelaajaksi tytöt äänestivät Sara Asunnan.

E-poikien leiri sujui kaikin puolin varsin hienosti. Pojat pelasivat 5 peliä, yltäen parhaaseen alueleirisijoitukseensa. Alkulohkon kolme voittoa oikeutti poikien pääsyn pronssipeliin, joka pelattiin Pöytyän joukkuetta vastaan. Tämä peli hävittiin ja poikien sijoitus 4. tila on erinomainen suoritus. Voitot ja tappiot olivat tärkeitä joukkueen kehittymiselle; peleissä nähtiin paljon erinomaisia suorituksia ja hienoja tsemppauksia joukkueen eteen. Uintireissut ja leiridisko olivat pelien lisäksi pojille mieleenpainuvia kokemuksia. Leirin tsemppipelaajaksi joukkueesta valittiin Miro Jalonen.

D-tyttöjen leiriviikonloppu täyttyi auringosta. Pelikuvioihin jäi vielä parantamisen varaa,
vaikka loppua kohti peli lähtikin kulkemaan omalla hyvällä tasollaan. Taistelutahto säilyi joka pelissä. Uimassa käytiin ja diskossa oli tietysti mukavaa. Tsemppari pelaajaksi äänestettiin Pinja Juurakko.

 

D-pojat poikien tavoitteena oli finaali ja se saavutettiin. Pojat saivat päättäjäisissä kaulaansa hopeamitalit.  Poikien pelikenttä oli Ikaalisissa ja matkat kuljettiin bussilla. Pojilla oli leirille lähdössä vajaa miehitys ja he saivat ”vahvistukseksi” Veeran ja Lotan. Tytöt suoriutuivat urakasta loistavasti. Pirkat majoittuivat kaikki samalla koululla ja D-poikien musiikkimaku ei jäänyt kenellekään epäselväksi. Diskossa myös käytiin ja tsemppari pelaajaksi valittiin Jarno Kuokkanen.

Naiset Ykköspesikseen!

Ruoveden Pirkkojen naiset Ykköspesikseen.

 

Jame ja Aikku Suurleirin Itä-Lännessä