Rehtorin tervehdys

 

 

Upea lajimme tarjoaa taas tänäkin kesänä karnevaalien merkeissä mukavaa yhdessä oloa ja urheilemisen iloa ammattitaitoisen valmennuksen parissa. Korkeus lajina ja karnevaalit lajin yhtenä kesän päätapahtumana ovat antaneet itselleni urheilijana paljon ilon hetkiä samanhenkisen porukan keskellä. Kun oma isäni vei minut yli 30 vuotta sitten ensimmäisille korkeuskarnevaaleille, tiesin heti, että tämä on laji, jonka parissa tulen viihtymään pitkään. Tosin silloin hieman yli kymmenkesäisenä en osannut ajatella vielä ihan näin pitkälle valmentajuuteen asti.  

 

Lajin parissa vierähti kilpaillen 20 vuotta ja lähes joka vuosi olin karnevaaleilla ammentamassa uutta tiedollista ja taidollista oppia maan parhailta korkeusvalmentajilta. Korkeusharjoittelun monipuolisuus ja lajin vaatima taito pitivät yllä urheilemisen motivaatiota ja antoivat aina uusia haasteita ja korkeuksia ylitettäväksi. Onnistumiset ja ylitykset innostivat, pettymykset ja epäonnistumiset kasvattivat.

 

Kaikille tulevaisuuden hyppääjille pyritään antamaan keveyttä juoksuun, pitoa ponnistukseen, lentämisen taituruutta rimanylitykseen, ja tietenkin paljon mukavia muistoja. Tästä pitävät huolen lajin parissa ansioituneet valmentajat sekä entiset ja nykyiset huippuhyppääjämme. Nostetaan yhdessä lajin taso uusiin korkeuksiin. Kohti korkeuksia - vain taivas on rajana.

 

Toivon oikein antoisia korkeuspäiviä leiriläisille, valmentajille ja mukana oleville valmentajille. Tervetuloa Ruovedelle urheilemaan ja nauttimaan!

 

Korkeusterveisin

Kaisa Wallinheimo, korkeuskoulun rehtori