Alustava ohjelmarunko

Korkeuskarnevaalit 29.6.-2.7.2017 – Kohti korkeuksia

Vuoden 2017 teemana korkeuskarnevaaleilla on Pomppu. Leiriohjelmasta löytyy aiempien vuosien tapaan monipuolisesta tekniikkaharjoittelua, leirikisaa, hyppääjän eri ominaisuuksien harjoittelua ja mukavaa ryhmätoimintaa. Leirin kohokohta on Suomen ennätyksen haltijan Linda Sandblomin pomppukoulu, josta jokainen pystyy ammentamaan uusia ideoita omaan harjoitteluunsa.

Aikuisryhmän ohjelma myötäilee urheilijoiden ohjelmaa. Ohjelmassa on ryhmälle omaakin ohjelmaa, mutta pääpaino on omien lasten / valmennettavien treenien seuraamisessa. Ryhmässä kootaan vinkkejä kotiharjoitteluun leirillä nähdystä ja koetusta ja keskustellaan ajankohtaisista asioista urheilijan vanhempana olemisesta.

Ensi kertaa karnevaaliohjelmassa tullaan järjestämään luennot klinikkamuotoisesti, jolloin tietoa haetaan erityisesti itseä kiinnostavista (valmentajat, aikuisryhmäläiset, urheilijat) asioista. Klinikoiden teemoina ovat ainakin ravinto, fyysinen harjoittelu, tekniikka, kehonhuolto ja kuntoutus.  Klinikoiden avulla pyritään mahdollisimman yksilöllisten ohjeiden antamiseen. Yhdessä päästään kuitenkin tutustumaan Lindan valmennusmetodeihin ja vinkkeihin kotiharjoitteluun.

Kouluttajina toimii aiempien vuosien ansioituneita korkeushyppääjiä. Leirin tarkempi ohjelma tulee näkyviin,  kun saadaan alustavaa tietoa leiriläisten määrästä. Tarkempi tietoja voi kuitenkin kysyä jo ennakkoon seuraavilta tahoilta:

Valmennuksen sisältö: Kaisa Wallinheimo, kaisa.wallinheimo@gmail.com, 050 3580369

Aikuisryhmä: Sari Granroth-Nalkki, sari.granroth-nalkki@jkl.fi, 044 5812502

Ilmoittautuminen ja järjestelyt paikan päällä: outi.mikkonen@gmail.com, 046 5432744

Tervetuloa kehittymään ja nauttimaan karnevaalihengestä!